Nieuws

 

De kracht zit in collectief data verzamelen

“Veel ondernemers in het MKB zijn op individuele basis een te klein ecosysteem om relevante data te verzamelen”, dat stelt Karel-Lodewyck Lefere van CCV in een exclusief vraaggesprek met Internetkassa.nu. “Wij willen deze ondernemers ondersteunen door samenwerking te stimuleren.”

Lees meer...

Achtergrondartikelen Digital Transactions

Over een paar weken staat Digital Transactions voor de deur! Om alvast in de stemming te komen bieden we vooraf graag enkele interessante achtergrondartikelen.

Lees meer...

Lycklama: ‘Klantinteractie wordt meer transactioneel’

Er gaat een omkering plaatsvinden als het gaat om digitale transacties: de klant komt steeds meer aan de knoppen’, aldus Douwe Lycklama van Innopay. ‘De klantinteractie is steeds meer transactioneel en daardoor beter meetbaar.’

Lees meer...

Een interview met dagvoorzitter Josje Fiolet

In de aanloop naar Digital Transactions hadden we een kort interview met dagvoorzitter Josje Fiolet over haar visie op digitale transacties.

Lees meer...

'Stel als dienstverlener je klant centraal, niet jezelf'

Retailers en financiële instellingen willen het de klant zo makkelijk mogelijk maken. Eisen aan veiligheid en zekerheid lijken daarmee soms strijdig. Die schijnbare tegenstelling maakt het zoeken naar een goede oplossing extra leuk, zegt Bas Boelhouwers, CCO van MoneYou.

Lees meer...

Betalen met iDeal QR nu overal mogelijk

Retailers kunnen klanten nu overal mobiel laten betalen via een iDeal QR-code. De scanapplicatie maakt het mogelijk om via iDeal te betalen bij bijvoorbeeld thuisbezorging of bij aankopen vanuit papieren reclamefolders.

Lees meer...

Hoofdsponsor
Sponsors
Contentpartner
Mediapartners
Een event van

Adresgegevens:
Hotel Houten
Hoofdveste 25 
3992 DH Houten

Tel +31 (0)30 634 68 00
Fax +31 (0)30 634 68 88
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.hotelhouten.nl/nl

Wil jij dit event bijwonen? Bestel dan nu je tickets!
Twinkle en Digital Transactions zijn onderdeel van